Over Ons

Het verhaal van De Koterie begon in 2014. Als gezin begonnen we een zoektocht naar ‘het perfecte kot’ in Antwerpen voor dochter Laurenne. Comfort, netheid en een goed contact met de huisbaas was hierbij van groot belang zodat we zeker wisten dat ‘ons zus’ goed zat.

Een jaar verder waren we echter nog, radeloos, aan het zoeken. Tot er plots een vervallen huis te koop werd gesteld, net over de Thomas More schoolcampus te Molenstraat. Met reeds enige ervaring in renovatie besloot vader Dirk dit huis om te bouwen naar een volwaardig studentenhuis. Hier zouden studenten kunnen genieten van een comfortabel kot met bijhorende goede service. Dit bleek meteen een succes, De Koterie werd -hoewel we dit zelf nog niet wisten- opgestart.

Vier jaar later volgden de renovaties van enkele andere studentenhuizen. Tot op heden vinden we als vader en zoon enorm veel plezier in het creƫren en onderhouden van onze gezellige panden. Ook het fijne contact met onze studenten zouden we niet meer kunnen missen.

Met De Koterie beogen we als kernwaarden: kwaliteit, comfort, service en persoonlijk contact. Onze studenten en young professionals kunnen hier dan ook steeds op rekenen zodat zij vooral kunnen genieten van het wonen in magnifiek Antwerpen.

Onze troeven